Wist je…29 09 2014

Wist je…
…dat we in deze rubriek weinig of nooit personen met naam noemen?
…dat we deze keer toch een uitzondering willen maken?
…dat we vandaag Walter Stoffelen eens heel uitdrukkelijk willen bedanken?
…dat Walter meer dan twee decennia lang elke vrijdagmorgen op de pastorie de gegevens van en over de Witte-Kerkgemeenschap, bestemd voor deze parochiepagina, bij elkaar sprokkelde?
…dat dit niet alleen misintenties zijn, maar ook aankondigingen van activiteiten van werkgroepen en verenigingen, zoekertjes voor vrijwilligers, dopen, huwelijken en overlijdensberichten?
…dat dit vaak een heel puzzelwerk is?
…dat Walter dit al die jaren welgezind en heel nauwkeurig heeft gedaan?
…dat Walter ook de werkgroep Onthaal heeft opgestart, nadat hij eerst het territorium van de parochie heel minutieus had opgedeeld in wijken en (delen van) straten, zodat de vrijwilligers van de werkgroep Onthaal niet al te veel werk op hun boterham kregen?
…dat, als u op het territorium woont, mede dankzij Walter, de Kerst- en Paaspost in uw brievenbus kreeg + het overschrijfformulier voor uw herabonnering op het parochieblad?
…dat,  dankzij zijn minitieuze administratie, diezelfde poststukken ook terecht kwamen in de brievenbus van al wie niet op ons parochieterritorium wonen maar wel op ons parochieblad geabonneerd zijn?
…dat we Walter en zijn vrouw Mitje (ook lid van een aantal werkgroepen) nog eens een dikke merci zeggen en we hen het beste toewensen nu zij verhuizen naar de Rupelstreek?
PT-Schilde-Bergen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.