Nieuws van de verenigingen 1 september

Femma
Maandag 15 september van 13.00 tot 17.00 u.: Bloemenwagens bekijken. Daags voordien heeft in Loenhout de jaarlijkse bloemencorso plaats. Op maandag gaan we de praalwagens eens van dichterbij bekijken en worden daarbij begeleid door het bloementeam en zijn medewerkers. Carpooling naar Loenhout. Vertrek: Lindencentrum, Lindenstraat 10 te Schilde. Info en inschrijving: 03.385.05.02.

Markant
Dinsdag 16 september om 10.30 u. in de kerk van Schilde-Bergen: Eucharistieviering ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Markant-jaar. Voorganger is E.H. Luc Vereecke, provinciaal proost. Jaarthema: Buitengewoon!2. De opbrengst van de omhaling is bestemd voor Guinée. Daarna voorstelling van het jaarprogramma en receptie. Rond 12.30 u. is er mogelijkheid om samen te lunchen in ‘De Zevenster’, Turnhoutsebaan 5A te Schilde. Prijs hiervoor: 25 €. Inschrijven voor de lunch is wel noodzakelijk. Info: 03.383.42.31.

Davidsfonds
Woensdag 17 september om 20.00 u.: Voordracht: Male or Female door R. Rubens, prof. em. genees- en verloskunde, en lid van het ethisch comité, Rijksuniversiteit Gent. De laatste tijd wordt er meer en meer open gepraat over rechten van homo’s en lesbiennes. Mensen die zich niet goed voelen in hun vel en van geslacht willen veranderen, kunnen openlijk voor hun wens uitkomen en krijgen professionele hulp waar nodig. Dat roept veel vragen op. Wat kan men doen? Wat mag men doen? Hoe? Waarom? Plaats: het Dorpshuis, Kerkstraat 1 te ’s-Gravenwezel. Prijs: 6 € (niet-leden: 8 €). Info: 03.383.39.03.
 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.