Wist je …29 12 2014

…dat we met u nog even willen terugblikken op de Kerstvieringen in onze Witte Kerk?
…dat er in de 5 vieringen samen ruim 850 aanwezigen waren?
…dat de viering op Kerstavond om 21.00 u. letterlijk een vooravondviering bleek te zijn, want dat pater Marc vergeten was ons beeld van ‘Maria in verwachting’ weg te halen van de adventskrans?
…dat onze Maria pas echt bevallen is om middernacht, en onze scouts toen terecht de vreugdekaars konden aansteken?
…dat we in de Middernachtviering geen engelen hoorden zingen, maar wel swingende scouts, met hun scoutshemd boven hun feestkleding?
…dat het na de communie hét moment was om het Beloftelied te zingen, belovend dat we heel ons leven Jezus zullen erkennen als Opperscout?
…dat het jeugdig enthousiasme van het jeugdkoor De Vagebonden in onze Kerstviering van 11.00 u. ook onze kerkgangers aanstak om handenklappend de Kerstvreugde te laten klinken?
…dat, mocht u soms eraan twijfelen dat Jezus ook hier en nu geboren wordt, u dit kon zien in onze Kerststal, een echte Kempische stal?
…dat wij langs deze weg, alle mensen die op één of andere manier hebben bijgedragen aan het hele Kerstgebeuren in onze Witte-Kerkgemeenschap, graag nog eens hartelijk willen bedanken?
PT-Schilde-Bergen

kerstdag-11503[1] (Custom) kerstdag-11488[1] (Custom) kerstnacht-11469[1] (Custom) kerstnacht-11483[1] (Custom) kerstnacht-11479[1] (Custom) kerstdag-11487[1] (Custom)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.