Wist je…15/08

Wist je…

…dat we met een heel tevreden blik terugkijken op het drievoudig hoogfeest van 15 augustus: Mariafeest, parochiefeest, moederfeest?
…dat onze gastpredikante dit jaar Rita Somers was, lid van de Villersgemeenschap en parochieassistente in de parochie Sint-Antonius van Padua aan de Paardenmarkt in Antwerpen?
…dat we, met onze traditionele ‘voor-moeders-en-kinderen’-omhaling tijdens de vieringen, de inzet van de werkgroep Onthaal Sint-Antonius voor alleenstaande moeders hebben gesteund waarvoor onze gastpredikante zich engageert?
… dat onze Witte-Kerkgemeenschap aan dit project 1146,03 euro heeft mogen overmaken?
…dat, zoals al vele jaren gebruikelijk, op het einde van elke viering alle mannen werden uitgenodigd om een roos te komen ophalen en die te overhandigen aan hun echtgenote, maar ook aan de vrouwen die alleen in de kerk zaten?
…dat er op de receptie in de Liebaert een plezierige, ontspannen sfeer heerste, waar flink wat werd bijgepraat en afgelachen?
…dat ook u daarvan nog even kunt meegenieten dankzij de foto’s van Paul Caroen?
…dat we langs deze weg allen die voor en achter de schermen meewerkten aan deze succesvolle 15 augustus, nog eens heel hartelijk willen bedanken?
PT-Schilde-Bergen

 

 

 

Kategorie(n): Geen categorie

Comments are closed.