Wist je…02/05

Wist je…
… dat we u nog een verslag verschuldigd zijn van de resultaten van onze vastenactie ten voordele van Sasel, de vzw van het werk van William Aragon in El Salvador?
… dat onze traditionele ‘sobere maaltijd’ – samen met de Sint-Catharina-parochie van ’s-Gravenwezel – dit jaar een nettowinst van 1508 euro heeft opgeleverd?
… dat de twee vastenomhalingen in onze Witte Kerk samen 3448,38 euro opbrachten?
… dat onze werkgroep Onthaal een infofolder (met overschrijvingsstrook) over het werk van William heeft gebust in alle woningen op het territorium van de parochie?
… dat dit aanleiding was voor flink wat individuele stortingen, voor een totaalbedrag van 8.660 euro?
… dat ons rekenmachientje ons vertelde dat onze vastenactie dit jaar het bijzonder mooie bedrag van 13.616,38 euro heeft opgebracht?
… dat Sasel ons reeds heeft meegedeeld dat met dit geld het jaarloon van twee fulltime, universitair geschoolde leerkrachten van het Colegio San Martin de Porres kan betaald worden?
… dat onze parochie tevens een warme bedankingsbrief kreeg toegestuurd namens de kinderen van het Colegio, hun ouders en leerkrachten, William Aragon en het bestuur van Sasel vzw?
… dat intussen ook bekend is dat het car-wash-project van onze vormelingen op 17 april ook nog eens 835 euro heeft opgeleverd?
… dat tussen William en de vormelingen is afgesproken dat de opbrengst van de car-wash zal besteed worden aan eten voor de scouts en de catechesegroep van het Colegio?
… dat al onze vormelingen van William Aragon – die alweer thuis is in El Salvador – een bedankingsmail ontvangen hebben?
… dat William daarin vertelt dat het bijzonder moeilijk is om aan de kinderen van El Zaite – voor wie water een luxeproduct is – uit te leggen dat die auto’s in Schilde-Bergen gewassen werden met water, en dan nog drinkbaar water?
PT-Schilde-Bergen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.