Vastenactie


De jaarlijkse vastenactie van onze beide parochies om het Sasel-project van William Aragon in El Zaïte (El Salvador) te ondersteunen, komt er weer aan.
*Op de eerste vastenzondag, 6 maart, tijdens de viering van 10 u. in de St.-Catharinakerk, zal gastpredikante mevr. Maria Van Heuckelom, pleegmoeder van William Aragon, de stand van zaken betreffende het Sasel-project nader toelichten. De opbrengst van de omhaling tijdens de viering gaat uiteraard naar dit project.
*Op de derde vastenzondag, 20 maart, staat het Saselproject centraal in de vieringen in de Witte Kerk (9 u., 11 u. en 18.30 u.). Gastpredikant is dan William Aragon himself. Uiteraard wordt de opbrengst van de omhaling tijdens deze vieringen bestemd voor het Sasel-project.
*In de namiddag van 20 maart – geen sobere maaltijd wegens coronaperikelen, maar… –  verhuizen we met z’n allen naar het Dorpshuis in ’s-Gravenwezel. Om 14 u. gaan we, begeleid door William, op bezoek in El Zaïte! Meer info: zie aankondiging elders op deze pagina

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.