Tocht van Hoop ‘Armoede onder ons’


Op zaterdag 25 november slaan Samen Tegen Armoede en De Loodsen de handen in elkaar om armoede in Antwerpen in beeld te brengen. Wandel mee de Tocht van Hoop ‘Armoede onder ons’.
In de omgeving van de Ossenmarkt en Paardenmarkt bekijken we allerlei aspecten van armoede. Op welke manieren zijn mensen arm? Armoede gaat niet alleen over gebrek aan geld maar ook over problemen op gebied van onderwijs, opvoeding, werk en huisvesting. Soms worden mensen dakloos en een aantal leven zelfs zonder papieren en hebben dus geen rechten. Mensen in armoede moeten leven in grote onzekerheid. Op onze tocht komen vele aspecten van deze problematiek aan bod, maar ook talrijke vormen van hulp en ondersteuning voor deze mensen. Op deze leerrijke ‘Tocht van Hoop’ hoor je boeiende verhalen en getuigenissen die bij blijven.
Vertrek: om 10 u. aan De Loodsen (St.-Jacobsmarkt 43, Antwerpen). Prijs: 5 euro per persoon – betaling ter plaatse. Vooraf inschrijven verplicht: tochtenvanhoop@deloodsen.be of 03.234.05.11.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.