Sobere maaltijd coronaproof?  Ja!Vastentijd is een tijd van delen, delen met de minder bedeelden. Al vele jaren richten onze beide parochies zich in de vastentijd op het derdewereldproject van William Aragon:
El colegio San Martin de Porres in de sloppenwijk El Zaïte in El Salvador.
Op ons jaarlijkse ‘Sasel-weekend’ bestemmen onze beide parochies de opbrengst  van de omhalingen in onze kerken, van de sobere maaltijd en van de car-wash door onze vormelingen, voor dit prachtig project.
Jaarlijks? Ja, maar het coronavirus stak vorig jaar, en dit jaar opnieuw, stokken in de wielen.  Zo zie je maar hoe de armsten de grootste coronaslachtoffers zijn. Daar willen we dit jaar een mouw aanpassen!

Wij organiseren dit jaar WEL onze sobere maaltijd, maar dan coronaproof! Niet zoals gebruikelijk in het Dorpshuis in ’s-Gravenwezel, maar in… El Zaïte. Dat betekent dat niet wij van de sobere maaltijd zullen genieten maar de schoolkinderen van El Colegio en hun ouders! Voor ons tarief (15 € per persoon) schuiven ginds 1 kind én 1 volwassene aan tafel. Gezinnen hebben vaak meer dan 1 kind; kinderen hebben vaak meer dan 1 ouder. Met hoeveel wil je die 15 € vermenigvuldigen? En denk eraan: vanaf 40 € kun je ook nog een fiscaal attest cadeau krijgen!

Hoe bestellen? Schrijf, vóór het einde van deze maand, uw bijdrage over naar  BE52 7895 6637 2409 op naam van Sasel (Heidedreef 12, 2970 Schilde) onder vermelding van “gift voedselpakket”.

Hartelijke dank!!

Kategorie(n): Geen categorie

Comments are closed.