Nieuws van de verenigingen 18/11

Femma
– Maandag 3 december van 19.30 tot 22.30 u.: Lijndansen in het Gemeentelokaal (Oudebaan 4, Schilde). Ook dit seizoen wordt er onder de deskundige leiding van Monique Somers gezellig onder vriendinnen aan lijndansen gedaan. Trek je dansschoenen aan en kom meedoen. Info: 03.385.17.79.

– Dinsdag 4 december om 19.30 u.: Creatieve Academie in den Bieshof (Kerkplein 3, Schilde). Met je eigen handwerkje, een brei-, naai-, haak- of verstelwerkje kan je op deze creatieve bijeenkomsten terecht. Zijn er probleempjes, moeilijkheden met je handwerk, hier kan je het antwoord vinden op je vragen. Info: 03.385.17.79.

Markant
– Maandag 3 december om 10.30 u. Nordic Walking voor dames. Vanaf nu elke 1e en 3e maandag en elke 2e en 4e dinsdag van de maand. Samenkomst aan de ingang van Schildepark (De Pont 45, Schilde). Er wordt gewandeld met of zonder stokken in het prachtige park van Schilde. Deelname gratis. Inschrijven of verwittigen is niet nodig. Wie er is, wandelt mee. Wees stipt op tijd. Info: markantteam.schilde@gmail.com.

– Vrijdag 7 december: Winterwandeling. We rijden naar het vertrekpunt van de wandeling aan de Castelijnshoeve in Halle-Zoersel.  De wandeling bedraagt ongeveer 7 km en  daarna is er koffie  in de Castelijnshoeve in de Kasteeldreef. Alle dames zijn welkom. Goeie wandelschoenen voorzien.
We verzamelen aan de Sint-Guibertuskerk (Kerkplein 1, Schilde) om 13.10 u. Deelname gratis. Info: markantteam.schilde@gmail.com.

Davidsfonds
Woensdag 5 december om 20 u.: Door de ogen van een schilder, lezing door Frans Goes. Dr. Goes is oogarts en zet zich in voor Licht Voor De Wereld, een erkende ngo die in Afrika blindheid bestrijdt, en de levenskwaliteit verbetert van personen met visuele beperkingen. In zijn voordracht wordt het mogelijk verband gezocht of ontkracht tussen bepaalde oogafwijkingen en de invloed daarvan op de werken van een aantal gekende kunstschilders. Na de pauze is er een korte voorstelling van Licht Voor De Wereld.
Plaats: Werf 44 (Schoolstraat 44, Schilde). Prijs: 8 euro (niet-leden: 10 euro). Info: achiel.ossaer@skynet.be of 03.383.39.03..

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.