Nieuws van de verenigingen 14/11

Oxfam-Wereldwinkel
Oxfam-Wereldwinkel organiseert zijn jaarlijkse cadeaudagen in het Dorpshuis (Kerkstraat 24 te ’s-Gravenwezel) op vrijdag 25 november van 15 tot 20 u. en op zaterdag 26 en zondag 27 november van 10 tot 17 u. Bent u op zoek naar een origineel of leuk geschenk dat net iets meer heeft, dan biedt de Wereldwinkel zeker een interessant alternatief! U kunt ook genieten van een stuk zelfgebakken taart of cake, u kunt onze wijnen en thee ‘s proeven.

Oxfam-Wereldwinkel staat voor rechtvaardige handel en respect voor de producent.
Er is ook een stand van Amnesty International, van 11.11.11, van Oxfam–Solidariteitsfonds.
Iedereen is van harte welkom!
In de Oxfam-Wereldwinkel zelf (Schoolstraat 14 te Schilde – tel. 03 385 91 41) kunt u terecht van dinsdag tot zaterdag van 9.30 tot 12.30 u. en op zaterdag van 12.30 tot 16 u.

Femma
– Dinsdag 29 november om 19.30 u. in Den Bieshof (Kerkplein 1 te Schilde): Creatieve academie. Hier kunt u breien, haken, naaien… Breng uw eigen handwerk mee en kom er gezellig bij zitten. Prijs: 2 euro. Info: 03 385 17 79.
– Woensdag 30 november van 19.30 tot 22.30 u. in het lokaal (Oude Baan 4 te Schilde): Veggieburgers, balletjes en broodbeleg door Linda Tonnaer. Het aanbod kant-en-klare burgers, broodbeleg en balletjes is enorm aan het groeien. In deze culinaire workshop bieden we je leuke en lekkere ideetjes voor als je deze lekkernijen zelf wil klaarmaken! Vers, eenvoudig én vaak ook een pak goedkoper dan in de winkel. Het vraagt niet eens zoveel werk. De recepten zijn voor ieder wat wils: klassieke recepten, recepten met een mediterrane toets en zelfs Oosterse smaken komen aan bod! Er wordt ook aandacht besteed aan de voedingswaarde van de recepten. Tijdens deze activiteit kun je ook het boek Veggieburgers, balletjes en broodbeleg aankopen of bestellen via de Boetiek op www.femma.be.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.