Mededelingen 31/05

In deze coronatijd kan het zijn dat bepaalde activiteiten, aangekondigd in de rubrieken ‘Mededelingen’ en ‘Nieuws van de Verenigingen’, niet doorgaan. Gelieve dat steeds vooraf te controleren.

Natuurwandeling
Donderdag 10 juni: Rivierenhofwandeling Deurne (4,5 km). Startplaats: parking Oost aan de Ruggeveldlaan. Op een boogscheut van de stad Antwerpen kan je weer op adem komen in een mooi stukje natuur met een prachtig park dat beheerd wordt door de provincie. Een deel van de 132 ha is recreatief ingericht. U loopt langs mooie lanen en vijvers.
Vertrekplaats: De Drie Rozen (Kerkstraat 41-45, ’s-Gravenwezel) om 13.45 u. Deelname: gratis. Info: secretariaat@dedrierozen.be.

Aperitiefconcert
Zondag 13 juni om 11 u.: Deze concertvoorstelling werd opnieuw geprogrammeerd na een eerdere annulatie door Covid-19. De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote Europese beloften van zijn generatie. Zijn eerste CD Contrastes werd vrijwel onmiddellijk geselecteerd voor Listeners Choice Award in New York.
Kacper wordt begeleid door de Litouwse hoog getalenteerde pianiste Monika Darzinkeviciute, laureate van verschillende internationale pianowedstrijden.
Plaats: Werf 44 (Schoolstraat, Schilde). Prijs: 10 euro (Vrijetijdspas: 9 euro; Vrijetijdspas Plus: 5 euro). Info en reservering: 03.380.16.83 of www.schilde.be/inschrijven.

Rommelmarkt
Zondag 13 juni van 10 tot 17 u.: Grote openlucht rommelmarkt georganiseerd door Rocky Events. Op deze beurs worden de op dat moment geldende coronamaatregelen nageleefd.
Plaats: Parking Werf 44 (Schoolstraat, Schilde). Info: 0472.83.55.09.

Kategorie(n): Geen categorie

Comments are closed.