Mededelingen 10 05


In deze coronatijd kan het zijn dat bepaalde activiteiten, aangekondigd in de rubrieken ‘Mededelingen’ en ‘Nieuws van de Verenigingen’, niet doorgaan. Gelieve dat steeds vooraf te controleren.

Kunst- en Brocantemarkt
Zondag 23 mei van 10 tot 18 u.: Jaarlijkse Kunst- en Brocantemarkt in het groene decor van het park Schildehof. Kunstenaars van binnen en buiten de gemeente tonen en bieden hun werk te koop aan. Steevast voorzien van fijne randanimatie voor jong en oud zoals bootconcerten op de vijver en circus. Dranken en versnaperingen ontbreken evenmin. Gerenommeerde schatters Peter en Christophe Bernaerts keuren en schatten bovendien uw persoonlijke schatten (max. 2 voorwerpen per persoon) in de Orangerie van 14 tot 17 u. (inschrijven vooraf verplicht).
Plaats: Park Schildehof (De Pont 45, Schilde). Toegang: gratis. Info: 03.380.16.83 of http://www.schilde.be/inschrijven.

Kinderen rouwen ook
Woensdag 26 mei om 20 u.: Waarom gaan mensen dood? Hoe voelt het om dood te gaan? Mag je nog lachen als iemand gestorven is? Allemaal vragen van kinderen die je kan verwachten na een overlijden. Hoe praat je hierover met kinderen? Welke reacties en emoties zijn normaal? Tijdens deze lezing krijgt u antwoorden en inzichten die u als volwassene kunnen helpen om toe te treden tot de leefwereld van kinderen.
Plaats: Werf 44 (Schoolstraat 44, Schilde). Prijs: gratis. Info: 03.270.06.73 of inschrijven@olo.be.

Kategorie(n): Geen categorie

Comments are closed.