Aan al onze trouwe lezers

AAN  AL ONZE  TROUWE  LEZERS

Goede vrienden,

Het is u wellicht al bekend dat eind juni de Witte Kerkgemeenschap van Schilde-Bergen wordt opgeheven en dat de Witte Kerk wordt ontwijd. Samen met de Witte Kerkgemeenschap wordt ook de parochie Sint-Catharina van ‘s-Gravenwezel gefusioneerd met de Sint-Guibertusparochie van Schilde.

Dat heeft ondermeer voor gevolg dat ons gemeenschappelijk parochieblad van Schilde Bergen en ‘s-Gravenwezel ophoudt te bestaan en dat het plaatselijke Kerk&Leven  wordt gecentraliseerd tot één parochieblad, zijnde het parochieblad van Groot Schilde.
Dit is dus de laatste editie van het parochieblad van Schilde Bergen – ‘s-Gravenwezel. Vanaf 2 juli zult u wekelijks het parochieblad van Groot Schilde in uw brievenbus aantreffen.

Administratief is alles prima geregeld. Mocht er zich toch een probleempje voordoen, neem dan contact op met de hoofdredacteur van het parochieblad van Groot Schilde: Gert Verhoeven (0472 36 88 38 of verhoeven.gert@telenet.be). De verantwoordelijken voor het opgedoekte parochieblad van onze beider parochies, kunnen je dan niet verder helpen.

Beste lezers van Schilde Bergen en ’s-Gravenwezel, wij willen u oprechte danken voor uw jarenlange trouw als abonnee. Voor ons is de samenwerking aan een gemeenschappelijk parochieblad steeds een prettig activiteit geweest. We hopen dat iedereen  zich spoedig zal thuis voelen met het nieuwe parochieblad van Groot Schilde.

Het redactieteam van het parochieblad
van Schilde Bergen – ‘s-Gravenwezel.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.